sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Next Step


Moni asiakas on huolestuneena lähestynyt minua, että mitä nyt kun pop-up store loppuu? 
Mistä minut sitten löytää ja ennen kaikkea MISTÄ Lovehandles -mallistoa voi sitten jatkossa ostaa? 

Tässä muutama ahdistusta (toivottavasti) lieventävä fakta: 
  1. Lovehandles verkkokauppa on auki 24h! Kaikilla tuotteilla on 14pvä vaihto - ja palautusoikeus, kunhan tuote palautetaan verkkokaupan ehtojen mukaisissa puitteissa. Verkkokaupan hinnat sisältävät pakkaus - ja toimituskulut kaikkialle Eurooppaan. Pakkaus onkin uniikki, vain verkkokaupasta tilanneille. Se on valmistettu käsintehdystä paperista, somistettu satiininauhoin ja kultasin logokirjaimin. 
  2. Suuren suosion saavuttanut pop-up store jatkaa toimintaa vielä elokuussa kauppakeskus Forumissa! Avaamme ovet taas keskiviikkona 8.8. - 31.8.2012 klo11.00. 
  3. Monimuotoisesta kulttuurista inspiraatiota ammentava Lovehandles lähtee Savonlinnan Oopperajuhlille ja on tavattavissa Savonlinnan torilla myymässä mallistoa 2 - 4.8.2012. 
  4. Lovehandles stailauspalvelu antaa uutta potkua pukeutumiseen, päivittää vaatekaappisi ja antaa oivalliset tyylivinkit juuri sinulle. Tule yksin tai kaksin. Stailauslahjakortti on myös suosittu lahjavinkki!  
UNELMANA 
minulla on tietenkin ikioma, ihana, näyttävän kodikas kivijalkamyymälä, jossa saisin häärätä kaikkien teidän upeiden naisten kanssa! 
Unelmat tuppaa toteutua - energiat siis sinnepäin.

Liity postituslistalle täältä! Lovehandles uutiset suoraan sähköpostiisi.


XO,
Suvi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti