tiistai 14. elokuuta 2012

L U V Madonna, Y O U you wanna


Kuluvana sunnuntaina planeetan valovoimaisemmaksi tähdeksi siteerattu 
QUEEN of POP music MADONNA 
ilahdutti meitä Helsingin Olympiastadionilla lahjoillaan. 

Faneja jo aikamontakymmentävuotta


Viimeksi kohtasimme vuonna 2009 Jätkänsaaressa vai muutaman metrin päässä toisistamme, kun puolessa välissä raskauttaan oleva HC - fani (allekirjoittanut) ja äitini ikäinen maailmannainen Madde hyppi ja kiljui äänensä puhki - ilman vessataukoja, ainakin minä. 

Nyt nelinkertaisena madonnakeikkalaisena oli oletettavaa että luvassa olisi taas S H O W sanan varsinaisella merkityksellä, kyllä. Tarjolla oli: seksiä, uskontoa, väkivaltaa, kannanottoja ja ah ne NIIN mahtavat uudelleensovitukset biiseistä, joita osaa jo odottaa!   

Nautin joka sekunti, vaikkei uusi "Girl gone Wild" - levy kolahtanut samalla tavalla kun edelliset albumit. Nyt sitä kuunnellessa keikan jälkimainingeissa, se avautuu erilaisella tavalla, paremmin. Keikka teki siis tehtävänsä. 

Muutama helmi poiminto MDNA - kiertueen keikalta:

 • "I'm a sinner" - biisin saundi, rytmi ja värikkäät efektit vei mukanaan hetkellisesti Intiaan. If Madonna likes it, you gotta LOVE it! Sanomattakin selvä, Madde on TRENDIEN edelläkävijä. INDIA IS SO IN - Lovehandles kiittää! <3 Kuuntele biisi paremmin täältä!

 • Rytmisoittimien säestämä "Masterpiece" - sai kyyneleet silmiin, ihon kanikselle ja sydämen pakahtumaan.  • Aikuisen naisen "Like a Virgin" - oli nero. "NO FEAR" - tatuionti selässä kuvastaa seksuaalisuuden ja sen esilletuonnin olevan keski-ikäistenkin oikeus. Okei. 
                                                                   
                                                       


 • Ilta huipentui "Like a Prayer" - biisin gruuviin menoon gospelkuoron säestämänä ja upeaäänisen afroamerikkalaisen naisen sooloon. Kuorotyttönä näin itseni riveissä mukana - heh, maybe some day. Madonna pyöri lavalla samalla tavalla kun kasarivuosina. Mentiin ajassa parisenkymmentä vuotta taaksepäin, Madde oli nuori ja minä nuorempi. 

     

Valovoimainen Lovehandles Vote & Win skaban voittaja Sallamari bongattiin myös keikalta. Käykää lukasemassa Sallamarin keikkafiiliksiä täältä!

Sallamari

Thank you and good night!

XO,
Suvi

Ps. Note to self: ei enään koskaan istumapaikkalippuja Madonnan keikalle - ei siellä vaan VOI istua.


2 kommenttia:

 1. naapuripenkkini jäykänoloinen herra nousi seisomaan (minä tanssahtelin, herra taputti ja seisoin) Like a Prayerin aikana :)
  eihän siellä voinut vaan istua. ei vaan voinut ei <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava jäykänoloinen herra. Meidän vieressä mutistiin kun jengi nousi ylös fiilistelemään ja joku jopa kehotti madden nostamaan housut takaisin ylös kun oli kuulemma liian iäkäs moiseen vilautteluun - APUA! Kyllä tollasta persettä sietää vilautella. Kaikesta huolimatta ihana kokemus. Toivottavasti nautit sinäkin?
  Ps. meidän yhteiskuva ei oikein ollut julkaisemiskelpoinen mun kohdalta, joku hetkellinen naamakuolio maybe? x x

  VastaaPoista