maanantai 10. syyskuuta 2012

Juhlaviikko 10. - 16.9.2012
Lihavat ajatukset, laihat ajatukset, itsekritiikki - voi mikä ihana oman itsensä ruoskimisen tekosyy!
Me päätimme Lovehandles tiimin kanssa olla erityisen rakastuneita omaan itseemme, kehoomme joka palvelee meitä niin hienosti päivittäin. 
Se kunniaksi järjestämme juhlaviikon Lovehandles pop-up storessa, verkkokaupassa, sosiaalisessa mediassa ja blogissa: 10. - 16.9.2012. 

Seuraa päivittäin vaihtuvia TARJOUKSIA facessa ja twitterissä! 
Nostamme päivittäin framille yhden kehon osan, jota ylistämme ja rakastamme.

Ole KUKKEA oma itsesi, liity kanssamme juhlaviikkoon! Ole mukana: vaihda FB - profiilisi kansikuva tämän viikon ajaksi yllä olevaan "Mikä Figuuri" - kuvaan. 
Ole hyvä!

XO,
Suvi 

2 kommenttia:

 1. Hei Suvi !

  Hieno blogi sivusto ja Hieno liike. Kävinkin kesällä Hesassa veljen tyttöni kanssa ja se oli sellainen idisten keruu ja sisustus ja designed matka hesaan Tampereelta.

  Matkalla oli monia ihania liikkeitä ja sisustus kauppoja otin luvallasi silloin sinun hienosta liikkeestäsi kuvia ja kaunniista vaatteista, kun oli niin upeita vaatteita ja liikkeellä hienot puiteet ja idis. Lupasin lähettää ne kuvat sitten sinulle kun kerroin ne blokiini laittavani.Sittenhän siinä kävikin niin että en nyt sitten enää niitä muistikortilta enkä tietsikan arkistoista löydä, mutta jos ne jostakin vielä löydän niin tottakai ne kuvat sitten e-mailiisi laitan. Hyvää syksyä ja menestystä Businesten parissa.

  No onneksi tallessa on kuitenkin se hieno rintakoru miete lauseen kera ja se koristaa korurasiaani jossa lukee

  " Beauty is A State of Mind, not A size Tag.

  Hyvää ja Värikästä Syksyä toivoopi Leena Kivi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena,

   Kiitos viestistä!
   HKI on pullollaan ihania pikkukauppoja. Kirjoituksestasi inspiroituneena taidanpas tehdä inspiskierroksen täällä piakkoin. Kaikkea hyvää ja aurinkoista syksyä - levitä rintakorun aatetta sinne Tampereellekkin!

   XO,
   Suvi

   Poista