torstai 31. maaliskuuta 2011

Eka kerta

Kiva että olet täällä, tervetuloa!
Löysin tämän blogimaailman äitiyslomani aikana (2010) ja kiinnostuin aiheesta. Mistä minä pitäisin blogia? Unelman tavoittelemisesta arkipäivän askareiden lomassa -tietty! 

Tässä blogissa olisi tarkoitus kertoa miten minä, suomalainen nainen lähden tavoittelemaan viime aikoina selkeytynyttä unelmaani. Minulla on ideanjyvä, nyt on kylvön aika. Ajatus on kaupallinen, mutta kaiken sen takana piilee oman itsensä hyväksyminen ja rakastaminen terveellä, positiivisella & humoristisella tavalla: "Lovehandles" -otteella. 

Monia yksinkertaisia kysymyksiä pyörii mielessäni tämän bloggaamisen tiimoilta, esim. mistä saan oikolukuapua blogiin (kertokaa jos tiedätte!), noviisina täällä pyörin, tämä on minun EKA KERTA. Kirjoittaisinko sittenkin suomeksi vai englanniksi, hmm. Ja miten saisin yhtä hienon ulkoasun aikaiseksi blogiini, kuin monella muulla kanssa bloggaajalla. Kaikki vinkit otetaan mieluusti vastaan, kiitos.

Ota vankka ote, "Lovehandels" -tarjoaa pehmyttä kyytiä.  

10 kommenttia:

 1. Neitsyys meni ;) Ihana idea <3

  En tiiä tarviitko mitään oikolukua. Blogi saakin mielestäni olla sellainen elämän- ja ihmisenmakuinen, kaikkine kirjoitusvirheineenkin. Voin kyllä vapaaehtoistaa itseni oikolukijaksi, jos kuitenkin sellaisen haluat. Tuo kielilasia sen sijaan riippuu siitä kuinka suurta yleisöä haikailet. Englanniksi tavoittaa tietysti paljon enemmän lukijoita...

  Mutta lykkyä matkaan, täällä on jo yksi vakkarilukija!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riikka, Virveli olettaisin ;)..
  Ilmaisu enkun kielellä ei ole ehkä niin sisältörikasta kuin omalla äidinkielellä. Mutta jotkut asiat on helpompi sanoa sillä toisella kielellä. Kahtellaan.. I'm on fire -ilmiliekeissä tästä!

  VastaaPoista
 3. Moikka Suviiiii tervetuloa!!! Pitkien tekstien kirjoittamalla kààntàminen on kyllà aika raskas homma, mà en ole siihen ruvennut (suomi-italia) vaan kirjoitan vain suomeksi.
  Kielipoliisi tutkii; kun kirjoitat tekstià oikeassa ylàkulmassa on oikeinkirjoituksen tarkistus, joka ei minulla kyllà toimi tai en osaa kàyttàà. Ei ne kirjoituksessa olevat kirjoitusvirheet mitààn haittaa mutta lisàà nyt kumminkin toi otsikossa oleva puuttuva kirjain :D :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anna a.k.a kielipoliisi:)!

  VastaaPoista
 5. Hyvä Suvi! Anna mennä vaan omalla tyylilläs, ni hyvä tulee. Turha miettiä liikoja mitään kirjoitusvirheitä tms., kivempi on lukea blogeja, jotka on kirjotettu puhekielellä, koska niissä kirjottajan persoona pääsee paremmin esiin :) Onnea valitsemallesi tielle, matka tulee varmasti olemaan antoisa puolin ja toisin! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos Marianne! Ilmiliekeissä :-)!

  VastaaPoista
 7. Toteuta itseasi alaka turhaa kielioppia mieti. Ihanasti olet paasyt alkuun, niin ylpea olen sinusta ystavani ja blogi on mielenkiintoinen. P.s. niin on toi sininen puserokin jota kauppaat eteenpain, niin mun!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Mörppi:)! Tää on tosi mielenkiintoinen maailma, fiiliksissä. Kiva kuulla, että miellyttää. Kommentteja jatkossakin. Onnea kämpänhakuun muru, x x x

  VastaaPoista
 9. Heiii, täällähän käy keskustelu kuumana! Hienoa, eteenpäin mennään :) Tsemppiä muru!

  VastaaPoista
 10. Kiitti Jepukka -eteenpäin sano mummo lumessa!

  VastaaPoista