torstai 31. maaliskuuta 2011

Pearls from online

My first experience shopping online from H&M didn't quite go by the book. Sizes where not right for me. Instead of returning these FAB pieces I decided to pass them on for YOU! Write on the comment box if your interested. Prizes shown with the items + shipping fee is added (depending where the garment is going). ATTN. clothes has NOT been used, tags on.

First, this AMAZING strapless coral dress with cute black hearts<3.
Size 46 (bust 104cm, waist 88cm, hips 112cm), 19,95€, by H&M
Front

Back 
Second, this romantic, antique blue top with a belt. If you have a long back the style can be quite short.
Size 46 (bust 104cm, waist 88cm, hips 112cm), 14,95€, by H&M


Fiilistelykuva

Good night..

Toka kerta -prologi

Siitä se ajatus sitten lähti! Vuosi oli -98- ja menossa kolmen A:n iltapäivä: Anna, Auli ja Aurinko. HS:än työpaikka sivuilla ISO HM:än ilmoitus: Staff needed! "Suvi, hae tonne duuniin", sanoi joku edellä mainittu. Tein työtä käskettyä ja sille tielle jäin.

Kolusin 11vuoden aikana kaksi isoa vaatealan yritystä visuaalisen markkinoinnin parissa (tollai niinkun hienosti sanottuna). Matkustin ympäri maailmaa töitä tehden, kontaktoin ja koulutin ihmisiä - satoja. Suurin osa ajasta mulla oli helvetin hauskaa, loin elinikäisiä ystävyys-suhteita, tulevaisuuden bisnes kontakteja -tietämättäni.

Vuonna 2009 tuli sitten totaali stoppi. Isäpuoleni poismenon jälkeen minulle kristalloitui, oikeasti, miten lyhyt elämä on, miten tärkeätä on elää hetkessä ja nauttia siitä. Olin jo jonkun aikaa kamppaillut Voi Hyvin -lehden ja VOGUE'n välimaastossa, monet kysymykset sinkoili mielessäni, halusin aikaa, tilaa ajatella, pysähtyä, elää hetkessä. Elin jokapäiväistä elämääni oman elämäni kustannuksella, muiden sanelemana. Make any sence? Vai onko tää jotain Matti Nykänen filosofiaa, LOL.
Otin ja lähdin tielle tuntemattomalle, vain henkinen pää-oma mukanani.

Tästä elämänmuutoksesta on nyt kutakuinkin tasan 2vuotta. Paljon on tapahtunut, lapsikin syntynyt<3. Tänä päivänä tiedän mitä lähteä tavoittelemaan, niinkuin uramielessä. Back to da roots!

Paulo Coelho kirjoitti kirjassaan "Alkemisti":
"Kun ihminen on oikealla tiellä, koko maailmankaikkeus auttaa häntä polullaan".
Luotan siihen.

  

Eka kerta

Kiva että olet täällä, tervetuloa!
Löysin tämän blogimaailman äitiyslomani aikana (2010) ja kiinnostuin aiheesta. Mistä minä pitäisin blogia? Unelman tavoittelemisesta arkipäivän askareiden lomassa -tietty! 

Tässä blogissa olisi tarkoitus kertoa miten minä, suomalainen nainen lähden tavoittelemaan viime aikoina selkeytynyttä unelmaani. Minulla on ideanjyvä, nyt on kylvön aika. Ajatus on kaupallinen, mutta kaiken sen takana piilee oman itsensä hyväksyminen ja rakastaminen terveellä, positiivisella & humoristisella tavalla: "Lovehandles" -otteella. 

Monia yksinkertaisia kysymyksiä pyörii mielessäni tämän bloggaamisen tiimoilta, esim. mistä saan oikolukuapua blogiin (kertokaa jos tiedätte!), noviisina täällä pyörin, tämä on minun EKA KERTA. Kirjoittaisinko sittenkin suomeksi vai englanniksi, hmm. Ja miten saisin yhtä hienon ulkoasun aikaiseksi blogiini, kuin monella muulla kanssa bloggaajalla. Kaikki vinkit otetaan mieluusti vastaan, kiitos.

Ota vankka ote, "Lovehandels" -tarjoaa pehmyttä kyytiä.