torstai 17. tammikuuta 2013

Lovehandles stailaa


Olipa kerran sisko, joka osti siskolleen aikaa itselle shoppailun -ja ammattistailaajan parissa.

Noora on 32v. humppamusiikkia laulaa lurittava sairaanhoitaja Pirkanmaalta. Kahden lapsen, kodin, työn ja avomiehen otteesta päästyään Noora rakastaa rytmistä tanssia ja kasvattaa lihasmassaa kahvakuulailun, sekä kuntosalin parissa. Ylimääräisiä kiloja oli kertynyt Nooran sanojen mukaan mm. sokerihampaan vuoksi. Nyt kuitenkin hän on saanut uuden suunnan ruokavalion suhteen, pudottanut painoa ja on päättäväisenä päättänyt jatkaa samalla, terveellisemmällä linjalla. Go Noora - Lovehandles kannustaa!

Mehän tytöt lähdimme sitten shoppailemaan tapaamisen jälkeen, jossa kartoitimme Nooran tarpeet, budjetin ja tavoitteet päivälle. Nooran ostoslistalla oli ehdottomasti löytää uudet farkut ja esiintymisasu laulukeikoille.
Minusta on myös tärkeää kuunnella asiakkaan tarina itsestä ja saada mahdollisimman hyvä kuva mitä asiakas on itse mieltä ulkoisesta minäkuvastaan. Tarkoitus ei myöskään ole muuttaa ketään sellaiseksi mitä he eivät ole. Rajoja voi rikkoa ja minun tehtävä onkin ehdottaa stailattavalle uusia tyylisuuntia ja värejä - stailattavan edoin.Ostosreissu alkoi alusvaatteista, niinkuin pukeutuminen yleensä. Imetysliivit nurkkaan ja uutta rintaliivimallia, pitsiä ja väriä tilalle matchaavien alushousujen kera. Nyt tuntuu jo het' erilaiselta, tokaisi Noora.
Btw, alusvaateketju Change auttaa ammattimaisesti sinua ostoksissa ja mittaa sinun oikean tämänhetkisen kuppikokosi. Oikea koko on kaiken a ja o.

Zizzi - liike kauppakeskus Jumbossa. 

Sitten suuntasimme ihanaan Zizzi - kauppaan! Ihanan vaateliikkeen siitä tekee se, että siellä on ihania vaatteita ja ne KAIKKI MAHTUU PÄÄLLE! Etenkin farkkuvalikoima on ihan S U P E R (niinkuin tanskalaiset tuppaa sanomaan). Ammattimainen, palvelualtis henkilökunta auttaa pulmassa kuin pulmassa. Nooran Zizzi koko oli S ja housuissa 42/44. 


Tässä kohtaa päivää taisi tulla oivallus. MONI meistä käyttää vääränkokoisia vaatteita, Noora mukaanlukien. 
Päivitä vaatekaappiasi jos laihdut/lihot. FAKTA: n.5kg = 1 vaatekoko.   

Nooralla on omenavartalo = Dokas - tyyppiä. 
Halusin korostaa hänen kauniita, pitkiä jalkojaan suoralahkeisilla farkuilla, bootcutissa ne eivät pääse oikeuksiin. Omenavartalolla kertyy ylimääräiset vyötärölle, joten korkea vyötärölinja housuissa on pelastus, se antaa armoa ylä-osien kanssa, sekä ryhtiä kantajalleen kun peitteet on housuissa kurissa.  

Vinkki: Farkkuostoksilla kokeile erilaisia farkkuja pienen perustopin kanssa, jotta näet farkkujen todellisen istuvuuden ja mallin. Kenkä jalkaan kun farkut on jalassa, ettet osta liian lyhytpunttisia housuja. "Hei, mitäs värejä sieltä nyt pukkaa päälle"?!?


Pylly esiin oikean kokoisilla - ja mallisilla farkuilla. 
Bootylicous indeed!!! 


Ihanaa vihreää!
Pehmeää kulta-ruskeaa. 
Tämän reissun radikaalein ostos taisi olla PITSILEGGINSSIT! Jotka päätyivät Nooran ostoskassiin pienen ihmettelyn jälkeen sulassa sovussa.

Vyötä voi käyttää jokainen! Mihin kohtaa kroppaa vyön sijoittaa kullakin vartalotyypillä on se kriittinen asia. Omenavartaloinen voi laittaa vyön rintojen alle, vyötärön sijaa. Avot - het' ryhdikkäämpi ja muodokkaampi lopputulos. 

Pitsilegginssit! 
Vyöllä uutta, erilaista ilmettaä pukeutumiseen. 


Shoppailupäivän päätteeksi päädyimme Lovehandlesin mallistoon pariin, josta Noora kokeili muutaman tuotteen. 
 Lovehandles mallistosta Noora on kokoa S. 


Lovehandles Kaftan

Tämä kokonaisuus päätyi laulajattaren esiintymiskarderobiin. Ihana! 


Georgina Dress

Nooran mietteitä stailauspäivästä: 
"On tullut rohkeutta pukeutua naisellisemmin. Koko stailauspäivän voisi tiivistää termiin NAISELLISUUS. Se on nyt yhdistävä tekijä näissä uusissa vaatevalinnoissa. Onneksi se ei ole tarkoittanut prinsessaröyhelöitä tai jakkupukuja vaan olen saanut kokea oloni kotoisaksi rakkaassa farkkutyylissäni.
Lovehandels-malliston leninki ja leggarit ovat ihanat. Ne pääsevät nyt aluksi pelkästään edustuskäyttöön, ehkä ensi vuoden alusta myös työvaatteekseni, kun palaan omaan työhöni".


Kiitos ihaNAISELLE Nooralle päivästä! 
Jos sinua kiinnostaa stailauspäivä kanssani tai haluat ilahduttaa, yllättää ystävää - ota rohkeasti yhteyttä: 
suvi@lovehandles.fi


XO,
SuviEi kommentteja:

Lähetä kommentti