tiistai 21. kesäkuuta 2011

NAMASTE vol.3

 Tässä värimaailmassa sydän lepää. Näissä väreissä on hyvä kylpeä ja saada sielulle väriterapiaa -soul food'ia!
Näitä värejä tulet näkemään Love Handles -vaatemallistossa!


Tapahtui siis Intiassa..
Noida, kaupunginosa Delhissä missä osapuolet tapasivat ensimmäistä kertaa. Lämpöasteita noin sata, pulssi miljoona, onneksi ilmastoidussa metrossa oli kiva matkustaa reilu tunti tapaamiseen ja yrittää rauhottua. Ai miten niin odotukset korkealla..?
Saavuimme Delhin ns. hienostoalueelle, jossa kohosi valtava ostoskeskus. Riksamies polkaisi meidät ostarin eteen metrolta, vaati maksuksi älyttömiä summia, samaan aikaan naapuruston kerjäläiset salamana paikalla kädet ojossa. Pienen säädön ja neuvottelun jälkeen olimme jo ostoskeskuksen turvatarkastuksessa. Kyllä, ostareilla aina katsottiin laukun sisältö ja tehtiin pieni vartalohipelöinti. Metroon mentäessä laukku läpivalaistiin ja kuljettiin metallinpaljastimen kautta sisälle. Näin siis tässä maassa maan tavalla.

tänne saavuimme tapaamiseen


Paikallinen kontaktimme olikin paljon isompi toiminnaltaan mitä olin kuvitellut. Heillä on Delhin alueella pari myymälää, jossa on myynnissä vaatteita ja koruja. He suunnittelevat tapahtumia lastenkutsuista häihin. Sisustavat tarvittaessa kotisi ja kouluttavat vaatesuunnittelijoita omassa collegessa.
Tapaaminen meni hienosti. He olivat kiinnostuneita liikeideastani ja yhteinen sävel löytyi luonnollisesti.

Kimppakuvasäätöä..

Naiset organisoituivat..PLIM!

Mitä seuraavaksi? Love Handles -mallisto suunniteltiin yhdessä paikallisen vaatesuunnittelijan kanssa. 
Prototyyppien hyväksymisen jälkeen valmistetaan mallikappaleet, jotka saan pikimmiten myyntiin tulevaan verkkokauppaani Teille hyvät lukijani, asiakkaani!
Aikataulu on about syksy 2011.

Mieltä lämmittää erityisesti se, että tuleva mallisto on suunniteltu juuri sinulle PLUS KOON nainen. Lainapeiteaikakausi on kohta ohi, koska saatavilla on tuotteita, jonka designissä on otettu huomioon plus koon vartalotyypin haasteet ja ihanteet!

Tämä kortti käveli minua vastaan Intiassa.
Aurinkoa päivääsi,
Suvi x x 


Follow us also in..
facebook page: Lovehandles
twitter: Lovehandlesfi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti