perjantai 8. huhtikuuta 2011

Karppipäivitys

Hei kaikki,
hiilariton elämä vaikuttaa hyvältä!
Olen kokeillut uusia reseptejä, löytänyt muutaman todella hyvän jutun. Tein niin hyvää makaronilaatikkoa, jossa makaroni korvattiin tofulla -sekin uusi tuttavuus. Muksutkin tykkäsivät!
 Eilisen sokerinhimon laannutin näillä:
Kuivatut rusinat&hedelmät
Ilta -ja aamupalalla olen kaivannut leipää, muna-pekoni setti ei oikein houkuta heti aamusta tai illan viimeiseksi ateriaksi. Leivän korvikkeeksi kokeilin tätä reseptiä. EI ollut mun juttu, aivan kamalan makuista höhhöä, saattoi olla leipurissakin vika. Nämä mantelileivät puolestaan osoittautui suureksi herkuksi, leivon heti varastoon lisää -jei!

Mändel leipää tulossa
PLIM, valmis


ääntä kohden

Muitakin uusia tuttavuuksia on löytänyt tiensä ruokakaappiimme:

Pähkinöitä & siemeniä
SEKOSIN Ruohonjuuri Ekomarketissa heidän mahtavaan laajaan valikoimaan! Myymälässä myös drinksu baari. Suosittelenkin että käytte siellä tuhlaamassa roposenne, mieluummin kuin nimeltä mainitsemattoman ison tavaratalon "keltaisilla päivillä".

Ruohonjuuri Ekomarket Kampissa
Löytö! Kierrätys suodatinpussi

Kiitos <3 kaikille kommenteista ko. aiheesta! Kohtuus kaikessa -sano..
En usko etten koskaan enään söisi perunaa tai pastaa. Ruisleipäkään ei voi olla niin paha juttu. Tosin tämä vähähiilihydraattinen ruokavalio on antanut hyvän potkun persukselle kohti terveellisempää ruokakulttuuria minulle & koko perheelle. Suosittelen lämpimästi!


Ettei bloggailu menisi pelkästään ruoan parissa, minulla saattaa olla teille uutisia viikonlopun aikana tulevasta matkasta.
Auringon alla toivon tapaavani tulevan mallistoni suunnittelijan!

Mikä maa, mikä valuutta?

Enjoy the weekend,
Suvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti