tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tavallisen takkisen poliittinen kannanotto




Sunnuntain vaalitulos kotimaassa on saanut aikamoisen kohun aikaiseksi -syystäkin.
Eilen uutisoitiin, että 35% äänistä (alueen koko äänestysprosentti 57%) PS:älle tuli Jakomäestä (betonilähiö helsingissä). Haastattelussa oli muutama paikallinen työtön suomalaismies ko. lähiöstä, jotka riemuitsivat JYTKY voitosta. Miksi? No siksi, että laitetaan eka oma piha kuntoon ennen kuin lähdetään muiden pihoille pyörimään, näin Soini on valistanut. Ok, henkilötasolla kylläkin, mutta eihän se poliittisella tasolla ihan näin mene..

Mä olen betonilähiöstä kotoisin, sellaisesta, jossa pienet jakomäet kalpenee rinnalla. Mun kaveriporukka pienestä pitäen on muodostunut eri kansalaisuuksista, ei pelkästään sinisilmäisistä pellavapäistä. Ensimmäisen JYTKYN koin 80-luvulla, kun sain romanilapselta kivestä päähän lähiössä, jossa vallitsi viidakon lait. Katsoin kuinka pienipalkkainen yh. äitini raatoi niska limassa duunia, kävi koulua, jotta meillä olisi ruokaa pöydässä, vaatteet päällä ja mahdollisuus "parempaan" huomiseen. Sinne synnyin ja sieltä lähdin, kiitos kotini roolimallien. Asenteet lähtevät hyvin pitkälti kotoa! Jos mun äiti olisi kolunnut sossun luukkuja nostamassa "palkkaa", mitähän minä olisin aikuisiässä valinnut tehdä? Niin kauan kun sulla on 2tervettä kättä ja järki päässä, niin kyllä sinulla on aika hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan elintasoon, tulevaisuuteen tässä maassa. 

Pari vuotta sitten ensimmäistä kertaa aikuisiässäni rahahanat oli totaalisesti kiinni. Olin lähtenyt palkkatyöstäni, tietämättä että mieheni sen hetkinen työprojekti yllättäen lakkautettiin. Tein satunnaisia hanttihommia, kukaan ei palkannut minua, koska olin raskaana. Taloudellisesti olimme siis totaalisen tyhjän päällä. Saimme n. puolen vuoden ahdinkotilan aikana tukea julkiselta sektorilta vain muutaman roposen, koska heidän mukaan minulla oli liikaa varallisuutta. Yhdentoista vuoden työrupeaman aikana olin kartottanut omaisuutta auton -ja asunnon verran (joka kylläkin oli vielä pitkälti pankin omistama). Jotta olisin ollut oikeutettu mielestäni minulle kuuluviin tukiin, minun olisi pitänyt myydä kaikki omaisuuteni, eli koko kovan työni maallinen tulos. Päätökseen vaikutti myös äitiyspäivärahani määrä, joka maksettiin ensimmäisen kerran kuukausi sen jälkeen kun äitiyslomani oli alkanut. Eli suomenkielellä, minua rokotettiin siitä, että olin työnteolla kartoittanut omaisuutta, sekä sain nauttia "hyvää" äitiyspäivärahaa äitiyslomani aikana, joka on ansiosidonnaista, jonka olin työnteollani ansainnut. 
Mitähän perussuomaliset tähän sanoisivat? 

Kofi Annan on tänään tapaamassa Helsingissä Martti Ahtisaarta. Mitähän herrat on mieltä suomen JYTKYSTÄ? 
Mieheni on käynyt saman sisäoppilaitoksen Ghanassa kuin Mr. Annan (niin, menin sitten vielä naimaan ulkomaalaisen). Jonka jälkeen hän tuli suomeen (pyynnöstä) duuniin ja antoi suomen ylpeydelle, Nokialle erikoisosaamistaan, joka varmasti on edesauttanut ko. yrityksen liiketoimintaa ja vahvistanut ULKOMAILLA suomikuvaa = lisää työpaikkoja SUOMESSA. 

Mä en halua asua jakomäessä. Itken mielummin mersussa kun ladassa. Kasvatan lapseni sillä mallilla, että haaveet toteutuu, kunhan niiden eteen on valmis tekemään duunia. Elämme globaalissa maailmassa, ilma jota hengitämme on kaikkien yhteinen. Vahvempi auttaa heikompaa, mahdollisuuksien mukaan myös toiste päin. 
Maallinen mammona on katoavaista, henkinen säilyy ain! 

...VIHREÄT :-) !

maanantai 18. huhtikuuta 2011

India on my mind

India Fashion week



My journey toward making one of my dreams come true has taken a giant leap (not the band, lol). 
I'm going to meet my new (hopefully) clothing manufacturing partner in India, New Delhi next month. 
HOW COOL IS THAT?!?
Now you probably wonder how on earth did I found one from there? Well, I didn't my close friend Mrs. J did. She was spending a month in south India relaxing on a holiday. Her knowing my plans, vision, ideas, she met someone on her way that matched the picture. One thing let to the other and now I have my ticked booked. Never been there, just ask how excited I am!

Ladies, soon you'll have the chance to wrap your curvy bodies on fantastic fabrics, colors and designs that will make justice for whom you are. Dressing up is not only a daily routine to cover your Eve costume, it's a state of mind, its an expression what you feel, intuitively your color choosing sends a message out to others -what color fits your "needs" today.

Lovehandles goes India, stay put and I'll keep you posted!

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Online pearls for YOU

Here's some cool items I ordered from ASOS online shop, CURVE collection. 
It was my first time, found some spot on clothes! and some that wasn't my size range. I'll pass them on and give you the opportunity to be their new happy owner. If interested, leave a message on the comment box. Prizes at the photos + add shipping fee. 
Products has never been used -tags on!


1. Wool corset jacket, dark blue:

SOLD!



Details

wool 65%, lining polyester 100%

2. Exclusive chiffon kimono MAXI dress, "electric" blue:

SOLD OUT!

 3. Trim waist dress, coral:


SOLD!


100% polyester

details, bust

Size UK 20, Europe 48


4. Wide leg flannel black trousers with braces:

Size UK 22, Europe 50

Back

Details

19€
copy right: https://marketplace.asos.com

perjantai 8. huhtikuuta 2011

"Interesting" study

What next?
What do YOU think? 

Karppipäivitys

Hei kaikki,
hiilariton elämä vaikuttaa hyvältä!
Olen kokeillut uusia reseptejä, löytänyt muutaman todella hyvän jutun. Tein niin hyvää makaronilaatikkoa, jossa makaroni korvattiin tofulla -sekin uusi tuttavuus. Muksutkin tykkäsivät!
 Eilisen sokerinhimon laannutin näillä:
Kuivatut rusinat&hedelmät
Ilta -ja aamupalalla olen kaivannut leipää, muna-pekoni setti ei oikein houkuta heti aamusta tai illan viimeiseksi ateriaksi. Leivän korvikkeeksi kokeilin tätä reseptiä. EI ollut mun juttu, aivan kamalan makuista höhhöä, saattoi olla leipurissakin vika. Nämä mantelileivät puolestaan osoittautui suureksi herkuksi, leivon heti varastoon lisää -jei!

Mändel leipää tulossa
PLIM, valmis


ääntä kohden

Muitakin uusia tuttavuuksia on löytänyt tiensä ruokakaappiimme:

Pähkinöitä & siemeniä
SEKOSIN Ruohonjuuri Ekomarketissa heidän mahtavaan laajaan valikoimaan! Myymälässä myös drinksu baari. Suosittelenkin että käytte siellä tuhlaamassa roposenne, mieluummin kuin nimeltä mainitsemattoman ison tavaratalon "keltaisilla päivillä".

Ruohonjuuri Ekomarket Kampissa
Löytö! Kierrätys suodatinpussi

Kiitos <3 kaikille kommenteista ko. aiheesta! Kohtuus kaikessa -sano..
En usko etten koskaan enään söisi perunaa tai pastaa. Ruisleipäkään ei voi olla niin paha juttu. Tosin tämä vähähiilihydraattinen ruokavalio on antanut hyvän potkun persukselle kohti terveellisempää ruokakulttuuria minulle & koko perheelle. Suosittelen lämpimästi!


Ettei bloggailu menisi pelkästään ruoan parissa, minulla saattaa olla teille uutisia viikonlopun aikana tulevasta matkasta.
Auringon alla toivon tapaavani tulevan mallistoni suunnittelijan!

Mikä maa, mikä valuutta?

Enjoy the weekend,
Suvi


tiistai 5. huhtikuuta 2011

Päivän sana: karppaaminen

Päivän lounas, NAM!

Se tuli tietooni 90-luvulla, siis se että proteiini ja hiilarit yhdessä oli jotenkin nou, nou. Silloinen jymymenestys ATKINS -kirja löytyi äitini laajasta kirjakokoelmasta, joka itse asiassa on tällä hetkellä minun kirjahyllyssä (?). Meillä puhuttiin ATKINS ruokavaliosta kotona (koska se oli hip) ja muistan teininä jo yrittäneeni tätä "lautasmallia" onnistumatta. Juuri näinä aikoina minulla oli kovatkin itsetuntokriisit ulkonäköni suhteen. Muodokas naisenalku kun olin, jo silloin. Kirjaa lukiessani back in the days, bongasin tiedon, että miehen siemenneste on kovin energiapitoista "eritettä". Taisin ottaa ihan asiakseni, että muistaisin tämän josko joskus tulisi tilanne, että moista suuhuni menisi... 

Muutama vuosikymmen eteenpäin, eilen, ajoin autoa ja kuulin radiosta mielenkiintoisen Antti Heikkilän haastattelun vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Jotenkin komppaan ideologiaa, mutta kaikki se rasva mitä tuolla ruokavaliolla itseensä syytää, niin onko se hyvästä? Lisäaineet ja lisätty sokeri, sen pois jättämisen kyllä ymmärrän. Antti opasti, että luomua pöytään, ehtaa kermaa ja voita, kaikilla LIGHT tuotteilla voi heittää vesilintua. Älä osta mitään pakattua -helppo.. Tärkkelys ruoassa ei ole hyvästä, vilja, peruna, pasta pois -korvaa ne kasviksilla. Ok, margariinia meillä ei syödäkkään, sehän on pelkkää paholaista. Mutta mitäs riisi, saiko sitä syödä? Aiheesta "margariini vs. voi" oli aikamoinen kädenvääntö raskausaikani neuvolatädin kanssa. Hän voivotteli painon nousuani (koko ra. yhteensä +15kg) eräällä neuvolakäynnillä ja kun kerroin että me "syömme" kotona voita, no voitte vaan kuvitella. Hän kovasti yritti käännyttää minua margariinin & light tuotteen käyttäjäksi, ei onnistunut. Mutta siis, mistä tämä kaikki ristiriitaisuus? Kansanterveydellinen valistus, koulut, päiväkodit, neuvolat opettaa jotain ihan muuta. 

Love Handles tutkii: Low carb April with no added sugar! Tänään on mennyt alas vain muutama hiilarigramma (kun poikani pakkosyötti minulle perunansa -blame it on the kids). Ja iltapalaksi ei ollut muuta, kun ruisleivänkänttyräinen. Sokeria NOLLA -jesh. 
Love Handles liputtaa kurvikkaiden terveiden elämäntapojen omaavien naisien puolesta. Jokainen tietää itse (toivottavasti) missä nahoissa on hyvä olla ja elää. Allekirjoittanut voisi saada ne muutamat raskauskilot pois ja lopettaa sokerin syönnin. Seuraa blogia miten ämmän käy. Keskustellaan aiheesta mieluusti lisempää loruboxissa a.k.a kommenttiloora. 
Ps. Olin tänään elixian rääkki power -tunnilla. 
Hyvä olo, parempi mieli!

Kurkku, tomaatti, pekoni, pinjansiemen -salaatti oliiviöljyllä.

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tell me what you think about..

  1. Have you heard of this plus size brand called Zizzi
  2. What do you think of their collection?
  3. What's the coolest item you spotted from their site?
Please leave your answer to the comment box, thanks a million! 

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Spring Jacket's

Have you found yours? If not, let me help you out. This one I got from UK, Primark. Purple, gray, black stylish partly woollen jacket with 2rows of buttons and polyester lining. Pockets on front and a place for a cool belt high on the waist. Model is straight, think I have worn it twice for a shopping spree. Fitting is normal, not like HM sizes :-). Perfect pre spring jacket, not too light, not too heavy. 
                        Size UK 18 = EUROPE 46
                           35€ + shipping fee 

Front
Details, button style
Back
Sleeve and pocket
This one is also from UK, Primark. Last autumns collection. NEVER been used (taught I'll fit in it well by now, didn't happen). 
Dark blue base colour with black lace on top, really beautiful. The style is a bit wider in the bottom, pocket on side, belt, a real cutie <3.
 Size UK 18 = EUROPE 46
35€ + shipping fee

Beautiful fabric 
Front
Belt
Back

This baby has served me well! OBJECT, danish brand. Good quality, many details. A button missing on front, you wont miss it. Pockets in the side. Material: 50%wool, 50%viscose. 
Size L, Europe
20€ + shipping fee 

Details front
Button missing left middle row
Sleeve details
Back

Please leave a message to the comment box if your interested,
cheers :-)!